ТМ HYUNDAI в Україні відновлює постачання автобусів Universe

ТМ HYUNDAI в Україні відновлює постачання автобусів Universe Офіційний представник автомобілів ТМ HYUNDAI в Україні відновлює постачання автобусів Universe.

Головна відмінність цієї моделі порівняно з попереднім поколінням автобусів Hyundai – безрамна конструкція. Це позитивно позначається на керованості, а також забезпечує значно нижчий рівень вібрацій, поздовжнього та поперечного розгойдування при проїзді нерівностей. Використання нового типу кузова дозволило не тільки підвищити його безпеку, але й покращити аеродинаміку.

Захист від корозії. Hyundai використовує катафорезне покриття для максимального захисту кузова від корозії. Завдяки повному зануренню забезпечується покриття металу рівномірним тонким шаром навіть у важкодоступних місцях. Що дозволяє в кілька разів збільшити його
стійкість до корозії.

Автобус Hyundai Universе у стандартній комплектації має дизельний двигун екологічного стандарту Euro-5 D-6 потужністю 380 к.с.

Universe  відноситься до класу великих автобусів:

● мінімальна довжина – 12,03 метра, ширина – 2,5 метра, висота – 3,49 метра;

● мінімальна споряджена (вона ж технічно допустима) маса машини – 12,7 тонни;

● об'єм багажника, що розташований під салоном, становить 5,6 кубометрів.

У салоні Hyundai Universe розташовано сорок чотири затишних та комфортних пасажирських місця. Усі крісла оснащені ременями безпеки.

Зручно спроектоване робоче місце водія з великим внутрішнім простором. Панель приладів з обробкою під метал має відмінну ергономіку. Прилади та пристрої розташовуються продумано та компактно. На панелі приладів розташовані широкі екрани з підсвічуванням, що дозволяє легко зчитувати дані.

Завдяки вбудованій системі кондиціонування та централізованій системі опалення повітря в салоні автобусу постійно вентилюється та циркулює, що забезпечує його чистоту та свіжість.

Universe відмінно підходить для використання як туристичної  (екскурсійної) техніки, так і для корпоративних перевезень. Автобуси відрізняються сучасним дизайном, обтічністю ліній та оснащені високотехнологічним обладнанням, яке зробить поїздку максимально зручною та комфортною як для пасажирів так і для водія. Гарантія на автобуси 5 років або 150000 км.

Повідомлення надіслано!

Найближчим часом із вами зв'яжеться менеджер для уточнення інформації.

Тест-драйв

Виберіть марку автомобіля

Обробка персональних даних

Запис на сервіс

Автомобіль

Особисті дані

Обробка персональних даних

Зворотний дзвінок

Виберіть департамент
Обробка персональних даних