Hyundai представив вантажну модель Pavise (QV)

Hyundai представив вантажну модель Pavise (QV) Компанія Hyundai Motor Ukraine в 2023 році планує вивести на український ринок нову модель середньо-тонажної вантажівки Hyundai Pavise з турбо-дизельним двигуном D6GA об’ємом 5,9 м3 (Євро-5).

Pavise – так в середні віки називали великий захисний щит. Назва проектує силу і непереможність на основні якості найновішої серденьо-тонажної вантажівки Hyundai.

Автомобіль Hyundai Pavise розроблений інженерами корейського автовиробника на заміну добре відомим вантажівкам Hyundai HD-170-270.



Довговічний двигун і трансмісія, комфортна кабіна і економне використання пального - все це вже відомо українським власникам та користувачам вантажної техніки Hyundai.

Нyundai постійно вдосконалює свої вантажні автомобілі і розробляє нові функції, що дозволяють підвищити ефективність і безпеку вантажних перевезень.

Команда розробників Pavise насамперед намагалася створити вантажний автомобіль, який би відображав останні тенденції і потреби світового ринку, тим самим визначаючи курс розвитку, що привів би до створення Pavise як нового сегменту вантажних автомобілів.



Hyundai Pavise пропонує економію, універсальність, надійність та комфорт дякуючи використанню інноваційних технологій:

• максимально міцний і довговічний каркас виготовлено із високоякісної сталі;

• оцинковані стальні листи забезпечують кращий захист від ржавіння;

• міцна і легка рама мінімізує витрати палива;

• вібростійкість покращено за рахунок зміни кріплення кабіни;

• нова система підвіски підвищує комфортність управління автомобілем.



Сучасний дизайн екстер’єру, практичний і комфортний інтер’єр збільшеної на 30% в порівнянні з попередніми моделями кабіни, дві трансмісії на вибір (4х2 и 6x2), діапазон вантажопідйомності від 5 до 18 тон - нова модель Pavise стане чудовим рішенням для компаній, що потребують надійний, економний і вантажопідйомний транспорт.

Hyundai Pavise пропонується в двух модифікаціях: D1 и D2.

Модифікация D1 – вантажопідйомність 5-8 тон, колісна формуаі 4х2, двигун 250 к.с. Трансімсія пропонується наступними модицікаціями: 6-ступінчаста механічна трансмісія T085S6 (лише для 5-тонник автомобілів),  9-ступінчаста механічна трансмісія ZF9S1310TO або автомамтична трансмісія ZF12AS1210TO.

Модификация D2 – вантажопідйомність 10-18 тон, колісна формула 4х2 и 6х2, двигун 280 л.с. Трансмісія пропонується наступними модифікаціями: 6-ступенчаста механічна трансмісія T095S6, 9-ступінчаста механічна трансмісія ZF9S1310TO або автомамтична трансмісія ZF12AS1210TO.



Кабіна має інформативну приборну панель, кермо, що регулюється по висоті та нахилу, сидіння водія з регулюванням, комфортне спальне місце, електросклопідйомники, електропідігрів дзеркал заднього виду та інші елементи комфорту. Всі необхідні елементи контролю винесені в легкодоступне місце.

Передня підвіска ресорна. Задня може бути ресорною (базова комплектація) або пневматичною (додаткова опція).

Паливні баки можуть бути 140 л., 200 л. или 250 л. Матеріал паливного баку в базовій комплектації – сталь, додаткова опція – алюміній.

Колісні диски в базі – сталь, додаткова опція – алюміній.



Автомобілі обладнані системами активної безпеки, системою допомоги при початку руху, на підйомі та при екстреному гальмуванні, системою протидії перекиданню, електронним розподілом гальмівних зусиль, системою регулювання тягового зусилля, електронним контролем стійкості, антиблокувальною системою, включенням аварійного сигналу у випадку екстреної зупинки.

В максимальній комплектації доступні інформативна панель приборів з бортовим комп’ютером, бокові дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом, круїз-контроль, аудіо система, кондиціонер, імобілайзер, цифровий тахограф, мультикермо, коробка відбору потужності, а також сидіння водія з підігрівом та багатофункціональним регулюванням з запам’ятовуванням 3 положень.

Гарантія на Hyundai PAVISE складає 3 роки або 200 тис. км. Отримати додаткову інформацію можна через дилерську мережу «Хюндай Мотор Україна»

Повідомлення надіслано!

Найближчим часом із вами зв'яжеться менеджер для уточнення інформації.

Тест-драйв

Виберіть марку автомобіля

Обробка персональних даних

Запис на сервіс

Автомобіль

Особисті дані

Обробка персональних даних

Зворотний дзвінок

Виберіть департамент
Обробка персональних даних